40 Χρόνια Εμπειρία
Κατασκευές & Ανακαινίσεις
Μάθετε Περισσότερα

Η Διαδικασία που Ακολουθούμε

Εξασφαλίζοντας ότι η Ανακαίνισή σας κυλάει ομαλά και βάσει σχεδιασμού

Η ομάδα της MMconstruction ακολουθεί μια καλά οργανωμένη και προγραμματισμένη διαδικασία, για να διασφαλίσει ότι η ανακαίνιση του σπιτιού σας θα προχωρήσει ομαλά, με ελάχιστες διακοπές ή ανεπιθύμητα κόστη και εκπλήξεις.

Το ήξερες; Πολλές επιπλοκές και διαφορές προκύπτουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής σε σχέση με λάθη που γίνονται σε επιλογές στην αρχή. Αυτό προκαλεί προβλήματα μεταξύ εργολάβων, κατασκευαστών και πελατών. Μία επικοινωνία με κάποιον από την Εταιρία μας θα σας καθησυχάσει άμεσα.

Αυτό περιλαμβάνει μια συνάντηση μαζί σας, στην άνεση του σπιτιού σας για να συζητήσουμε πώς η διαδικασία μας είναι διαφορετική από τις άλλες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης θα συζητήσουμε και θα σας δείξουμε πώς μπορούμε να κατασκευάσουμε το έργο σας εντός προϋπολογισμού και εγκαίρως και με την καλύτερη ποιότητα της αγοράς. 

Μετά από αμοιβαία συμφωνία καθόμαστε μαζί σας για να συζητήσουμε τα οράματα και τις ανάγκες σας.

Θα σας δείξουμε ποιες είναι οι πιο αποδοτικές επιλογές σας. Θα μοιραστούμε απίστευτες ιδέες για τη μεγιστοποίηση του χώρου και του προϋπολογισμού σας, χωρίς να κεφαλαιοποιήσετε υπερβολικά την ιδιοκτησία σας. Η αρχική μας πρόταση ένδειξης κόστους προετοιμάζεται και παρουσιάζεται πίσω σε εσάς μαζί με μια επιλογή προδιαγραφών.

Αυτά προετοιμάζονται με βάση τις αρχικές συζητήσεις μας.

Τα σχέδιά σας έχουν πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους Αρχιτέκτονές μας για τις καλύτερες λύσεις με βάση αυτά που μας ζητήσατε.  Μέσω της στενής συνεργασίας στον σχεδιασμό και την τεκμηρίωση μπορούμε να εργαστούμε εντός των περιορισμών του προϋπολογισμού σας για να διασφαλίσουμε ότι το έργο θα ξεκινήσει πραγματικά. Συμμετέχετε και ενημερώνεστε σε κάθε βήμα. Από την τεράστια εμπειρία μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε έναν γενικό οδηγό τιμών για το κόστος κατασκευής.

Αυτά τα σχέδια δημιουργούνται από τον Αρχιτέκτονα έτσι ώστε να μπορούμε να κοστολογήσουμε με ακρίβεια το έργο σας. Όλα αυτά βγαίνουν από τις παρατηρήσεις σας πάνω στα προκαταρκτικά σχέδια. 

Εδώ αναλύουμε μια λίστα προδιαγραφών που ταιριάζει στην ανακαίνισή σας, επιτρέποντάς μας να υπολογίσουμε μια προσφορά κατασκευής σταθερής τιμής. Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ξέροντας ότι δεν θα υπάρξουν κρυμμένα κόστη περαιτέρω στο δρόμο. Κάθε λεπτομερής προσφορά περιλαμβάνει το αναμενόμενο συνολικό κόστος και συμπερίληψη / εξαιρέσεις. Αυτή η περιεκτική παρουσίαση σάς δίνει τη δυνατότητα να λάβετε μια υπολογισμένη απόφαση βάσει γεγονότων.

Τώρα για το πιο συναρπαστικό μέρος! Η κατασκευή ξεκινά εντός του προτεινόμενου χρονοδιαγράμματος και σύμφωνα με τα έγγραφα της σύμβασης και των προδιαγραφών.

Το ταξίδι από την ιδέα μέχρι την ολοκλήρωση θα είναι όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτο, γνωρίζοντας ότι η έμπειρη και αξιόλογη ομάδα μας είναι μαζί σας ανά πάσα στιγμή να σας λύσει όποιες απορίες ή άγχη έχετε σχετικά με την ανακαίνιση σε πραγματικό χρόνο. 

Τέλος, η κατασκευή ολοκληρώθηκε και η παράδοση έχει φτάσει, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος του ταξιδιού. Τα έμπειρα μέλη της ομάδας της MMconstruction διενεργούν έλεγχο ποιότητας για να διασφαλίσουν ότι όλες οι εργασίες ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα φινιρίσματος.

Πριν από την παράδοση των κλειδιών στους πελάτες, φροντίζουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι. Παρέχουμε μια 10ετή εγγύηση και είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας ανά πάσα στιγμή ούτως ώστε να διασφαλίσουμε ότι σας αρέσει η προσαρμοσμένη ανακαίνιση.

Ξεκινήστε με την Ανακαίνισή σας!

Κάνετε μια τηλεφωνικη επικοινωνια με τον διευθυντη τησ mmCONSTRUCTION, ΜΗΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ.

Τι λένε οι πελάτες μας;

Κάλεσε & Κλείσε Ραντεβού Για Δωρεάν Εκτίμηση!

Καλέστε μας και θα σας απαντήσει ένα έμπειρο μέλος της ομάδας μας να σας λύσει οποιαδήποτε απορία!