Χτίζουμε το σπίτι των ονείρων σας, μαζί.

Το 85% των πελατών μας, μας προτείνει σε φίλους τους να μας εμπιστευθούν τις ανακαινίσεις και των δικών τους σπιτιών.

Η Ιστορία Μας

Από το 1979 στις Ανακαινίσεις Σπιτιών

Η Εταιρεία Μηνάς Μαραγκός & Συνεργάτες δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και κατασκευών από το 2005. Κύριο αντικείμενό μας η κατασκευή κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, οι ανακαινίσεις σπιτιών και διαμερισμάτων και οι αναπαλαιώσεις διατηρητέων, σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Η Oικογένεια Μαραγκού με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και αναρίθμητους ευχαριστημένους πελάτες, από το 1979 πρωτοστατεί στο χώρο των κατασκευών. Σήμερα, υπό την καθοδήγηση του Μηνά Μαραγκού & Συνεργατών και με μια πληθώρα κατασκευών στο ενεργητικό μας, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε κάθε είδους εργασία που θα μας ζητηθεί. Η εμπιστοσύνη, η τεχνογνωσία, η ταχύτητα, καθώς και η χρήση υλικών κατασκευής άριστης ποιότητας είναι οι βασικοί πυλώνες της Εταιρείας μας.

Οι Συνεργάτες μας

Οι Συνεργάτες μας απαρτίζονται από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Διακοσμητές, Υδραυλικούς, Ελαιοχρωματιστές, Ηλεκτρολόγους, Γυψαδόρους και άλλες 26 ειδικότητες. Η Εγγύηση που παρέχουμε σε όλα τα τεχνικά επαγγέλματα είναι η διασφάλιση του πελάτη μας και η τεχνική υποστήριξη της οικίας σας και μετά το πέρας των εργασιών.

Η Εμπιστοσύνη των πελατών μας

Εμείς, η Εταιρεία Μηνάς Μαραγκός & Συνεργάτες σας προτείνουμε διάφορα πακέτα ανακαίνισης και κατασκευής. Προσπαθούμε καθημερινά να σας προσφέρουμε εργασίες ποιοτικές στις καλύτερες τιμές τις αγορά, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Μέχρι σήμερα, οι αξιολογήσεις των πελατών μας και τα αποτελέσματα των εργασιών, μας έχουν δικαιώσει πλήρως καθώς ολοένα και περισσότεροι μας εμπιστεύονται το χώρο τους και το όραμά τους γίνεται δικό μας, μέχρι να παραδώσουμε αυτό που πάντα ήθελαν.

Επαγγελματική Ομάδα Από Πεπειραμένους Τεχνίτες & Αρχιτέκτονες
Δεχόμαστε όλες τις Πιστωτικές Κάρτες και παρέχουμε δυνατότητα Δόσεων Άτοκα.
Σχεδιασμός Για Όσο το Δυνατόν Πιο Σύντομη Παράδοση Του Έργου
Τα Καλύτερα Υλικά της Αγοράς από τις πιο Γνωστές Εταιρίες.

Κάλεσε & Κλείσε Ραντεβού Για Δωρεάν Εκτίμηση!

Καλέστε μας και θα σας απαντήσει ένα έμπειρο μέλος της ομάδας μας να σας λύσει οποιαδήποτε απορία!