Ποια Είναι τα Λάθη που μπορεί να κάνεις σε μία Ανακαίνιση

Προσποιείσαι ότι κατανοείς το Σχεδιαστικό Σχεδιάγραμμα του Σπιτιού

Γεγονός: Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να διαβάσουν σχεδιαγράμματα. Αντί να το βλέπεις με γυμνό μάτι και να συμφωνείς σε αυτό που βλέπεις ζήτα φωτορεαλιστικά σχέδια. Ζήτα τους να σου σχεδιάσουν ρεαλιστικά πως θα είναι ο χώρος μετά την ανακαίνιση και έτσι η αξιοποίηση του κάθε χώρου θα λειτουργήσει καλύτερα εάν έχεις καταλάβει από πριν τι είναι αυτό που βλέπεις και πως ταιριάζουν τα πράγματα μεταξύ τους.

Δεν κάνεις αρκετές ερωτήσεις


Κάνε πολλές ερωτήσεις. Δεν υπάρχει χαζή ερώτηση και κάθε απορία που έχεις αφορά το δικό σου χώρο και το δικό σου σπίτι, και επιπλέον, είναι τα χρήματά σου που ξοδεύεις. Πρέπει να ξέρεις γιατί και σε τι.


Δεν ζητάς αρκετές κριτικές

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αξιολογήσεις έναν επαγγελματία από το να τον δεις εν πράξει και να δεις τι έχει δημιουργήσει ο ίδιος στο παρελθόν. Πρέπει αν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσεις με τους τρεις προηγούμενους πελάτες από οποιονδήποτε σκοπεύεις να προσλάβεις. Αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν βιώσει το άτομο στο σημερινό του επίπεδο επίτευξης και στελέχωσης του έργου που έχουν αναλάβει και ήδη πραγματοποιήσει. Και αν μπορείτε να επισκεφτείτε τους τόπους εργασίας των υποψηφίων σας για να μάθετε αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε από την άποψη της καθαριότητας και της ατμόσφαιρας.

Πρόσληψη επαγγελματία που δεν ταιριάζει


Ακριβώς επειδή κάποιος είναι καλός σχεδιαστής δεν σημαίνει ότι θα ταιριάζει καλύτερα σε εσένα ή στις ανάγκες σου. Έχετε την ίδια αισθητική; Προτεραιότητες; Εάν αυτός ή αυτή δεν σας κάνει πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις ανάγκες, τις επιθυμίες σας και τον τρόπο που ζείτε, βρείτε κάποιον άλλο. Οι δεξιότητες ακρόασης και η περιέργεια είναι ζωτικής σημασίας.

Δεν πρόκειται πάντα για τη χαμηλότερη προσφορά


Η καλή επαγγελματική βοήθεια αξίζει τα λεφτά της. Αυτό σημαίνει σχεδιασμός καθώς και κατασκευή. Να είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για έναν καλό εργολάβο και να είστε προσεκτικοί με αυτόν που είναι φθηνός και διαθέσιμος αμέσως.

Κάνοντας πάρα πολλές αλλαγές στο δρόμο


Οι αλλαγές που φαίνονται απλές για εσάς μπορεί να απαιτούν πολλή δουλειά στο πίσω μέρος, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει με τον σχεδιαστή ή τον κατασκευαστή σας για ακόμη και μικρές προσαρμογές. Ακόμη και η μετακίνηση ενός διακόπτη φωτός λίγα πόδια μπορεί να κοστίσει χρόνο και χρήμα.

Μην Περιορίζεις την ποιότητα


Ξοδέψτε χρήματα σε πράγματα που αγγίζετε καθημερινά, όπως πόρτες, βρύσες, συσκευές, ντουλάπια κουζίνας. Η απτική εμπειρία στέλνει μια καθημερινή υπενθύμιση σε εσάς και τους καλεσμένους σας για την σταθερότητα και την ποιότητα του σπιτιού σας.

Leave a comment